Coevorden – Langeland-Borgman Installatietechniek is vanaf 1 juli de nieuwe hoofdsponsor van Voetbalvereniging Raptim. Daarmee volgt het installatiebedrijf de Bakker Groep Coevorden op die de afgelopen tien jaar als hoofdsponsor aan de club verbonden was. Bakker blijft als jeugdsponsor verbonden aan de zondag derdeklasser.

Het eerste en tweede elftal gaan in de shirts van Langeland-Borgman spelen. Bij de jeugd wordt Bakker Groep Coevorden naamgever van het jeugdplan. “We zijn tien jaar lang hoofdsponsor geweest en hebben gezien dat Raptim vooral gericht is op het opleiden van jeugdspelers. De organisatie staat er goed voor en wij willen als bedrijf Raptim graag ondersteunen bij de volgende stappen in de jeugdopleiding. Met ons nieuwe sponsorpakket willen we daaraan bijdragen”, vertellen Frans Hagel en Hinke Bakker van Bakker Groep Coevorden tijdens de ondertekening van de overeenkomsten.

Voor Langeland-Borgman is de cirkel rond. Het Coevorder installatiebedrijf, met ook een vestiging in Hoogeveen en bekend van de groene bedrijfsbussen, prijkte eerder al vijftien jaar op de borst van het eerste elftal. Toen de vraag kwam of ze open stonden voor een nieuwe termijn als hoofdsponsor hoefden eigenaren John Borgman en Peter Mulder niet lang na te denken. “We dragen Raptim een warm hart toe, veel spelers en vrijwilligers werken bij ons en we hebben zelf een warme band met de club. We zijn zeer content dat we vanaf de zomer weer in deze rol mogen terugkeren.”

“Voetbalvereniging Raptim heeft met beide bedrijven een samenwerking die teruggaat tot de jaren zestig/zeventig van de vorige eeuw. Beide bedrijven hebben een blauwwit Raptimhart en staan altijd voor ons klaar”, aldus Rick Bosman namens de sponsorcommissie. Tien jaar geleden nam de Bakker Groep Coevorden het stokje over van Langeland-Borgman, nu zijn de rollen weer omgedraaid.

Langeland-Borgman en de Bakker Groep Coevorden hebben zich voor een termijn van drie seizoenen verbonden. Komende zomer zullen de reclame-uitingen worden aangepast en zal de nieuwe kleding in gebruik worden genomen.

Foto: v.l.n.r. Hinke Bakker (Bakker Groep), Peter Mulder (Langeland-Borgman), Mark Ekkelenkamp (Raptim), Frans Hagel (Bakker Groep), John Borgman (Langeland-Borgman), Rick Bosman (Raptim).