Coevorden – Vanaf woensdag 7 december staat er weer een kerstwensboom bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden aan de Van Eijbergenstraat 5 in Coevorden.

Iedereen mag tot en met woensdag 21 december in de kerstwensboom een kerstwens komen ophangen. Voor jezelf, jouw gezin, je partner, de buurvrouw of voor zomaar iemand.

Op de wens schrijf je waarom jij vindt dat de door jou voorgedragen persoon/personen dit jaar een kerstpakket verdient en schrijf er ook hun telefoonnummer of mailadres op. Maatschappelijk Welzijn neemt donderdag 22 december contact op over de uitgekozen kerstwensen.

Op vrijdag 23 december mogen de mensen die gebeld of gemaild zijn de kerstpakketten op komen halen. Deze liggen dan op naam klaar bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Samenstelling

De kerstpakketten worden nog samengesteld, maar zullen onder andere bestaan uit etenswaren, gezondheidsproducten, cadeaukaarten en waardebonnen, speelgoed en meer.

Ben of ken jij een organisatie die nog iets wil doneren voor de kerstpakketten dit jaar of misschien alvast voor volgend jaar? Wij zijn erg blij met iedere inbreng en zullen alle bedrijven (indien gewenst) vermelden op onze socialemediakanalen en op de flyer die rond gaat.