Dalen – Bij Hoveniersbedrijf Curatio aan de Reindersdijk 24 in Dalen wordt zaterdag 9 december van 14.00 tot 19.00 uur een kerstmarkt gehouden. Er wordt gezorgd voor kramen met kerstdecoratie, muziek, ingrediënten voor het kerstontbijt en -diner, kinderen kunnen stokbroodjes bakken en marshmallows roosteren, er staat een wensboom en er is veel lekkers te eten en te drinken.

Bovendien worden kerstbomen verkocht, een deel van de opbrengst gaat naar Speeltuinen Dalen. De organisatie van de kerstmarkt is in handen van Curatio, Zuivelboerderij Dalen en Speeltuinen Dalen.

Kuieren met kerst

Team De Turfrunners houdt die dag ‘Kuieren met kerst’. Deze wandeling start tussen 16.30 en 17.15 uur vanaf de kerstmarkt bij Curatio. De route van circa 5 kilometer is sfeervol verlicht en voert langs de kerstmarkt in woonzorgcentrum Selkersgoorn. De finish is weer bij Curatio. Het advies is om een zaklamp mee te nemen.

Deelname kost 10 euro, kinderen tot en met 6 jaar kunnen gratis deelnemen en kinderen van 7 tot en met 12 jaar betalen 5 euro. De opbrengst gaat naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Inschrijven kan via deze link of op de dag zelf.

Treintje tussen kerstmarkten

De organisatie heeft ervoor gezorgd dat tussen de kerstmarkt bij Curatio en de kerstmarkt in Selkersgoorn een treintje rijdt.