Coevorden – De groep Coevorden Co-Helpers is druk bezig met een kerstkaartenactie. wil graag, dat heel veel kerstkaarten worden verstuurd. Inmiddels draait de actie op volle toeren. “Stuur een kaartje naar iemand, die een hart onder de riem kan gebruiken”, is de oproep. Of: “Wil je wel een aantal kaarten met boodschap maken, maar weet je niet naar wie je die moet versturen? Wij verzamelen ze graag!”

De groep Coevorden Co-Helpers is ontstaan in het begin van de coronacrisis op initiatief van Simone Kempees. Meteen sloten tientallen vrijwilligers zich aan, die zich nog steeds inzetten voor de medemens.

Filmpje

De kerstvrouwen Maaike en Marle vertellen in onderstaand filmpje alles over de kerstkaartenactie. Ook laten zij een aantal voorbeelden zien ter inspiratie voor de mensen die zich hebben opgegeven en een pakketje hebben gekregen.

Inleveren kaarten

Wie kaarten wil inleveren voor de actie kan dat doen op donderdag 16 en vrijdag 17 december van 9.00 tot 16.00 uur. Bij de ingang van Wijksteunpunt Aleida Kramer aan de Mijndert van der Thijnensingel staat een container/doos waarin de kaarten kunnen worden gedeponeerd. De week erop beginnen de kerstmannen-en -vrouwen met de verspreiding van alle positieve boodschappen.