Oosterhesselen – Jeugdsoos Papparazo in Oosterhesselen houdt van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december een TOP-2000 café. De jeugdsoos wordt omgetoverd tot een café voor jong en oud. Uiteraard klinkt de TOP-2000 uit de boxen en er is koffie, thee en een ander drankje. Het bestuur van de soos ziet het café ook als een soort open huis. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

In coronatijd ontstond het idee van het café. De soos was op dat moment niet geopend, maar met de toen geldende maatregelen kon een café wel. Uiteindelijk ging dit niet door, maar het idee bleef. Het bestuur besloot dit jaar dat het idee te leuk is om het niet te doen!

Iedereen is welkom

Jongeren zijn de doelgroep voor de soos. Dit keer wil het bestuur graag iedereen laten zien wat ze doen en waar. Ze hopen daarom op veel bezoekers; jong en oud. Ouders, opa’s en oma’s, buren die eens willen kijken en iedereen die het leuk vindt om onder het genot van een drankje te luisteren naar muziek of een spelletje te spelen.

Openingstijden

Het TOP-2000 café is geopend op woensdag 28 december van 19.00 uur tot 1.00 uur en op donderdag 29 en vrijdag 30 december van 15.00 uur tot 1.00 uur. De jeugdsoos is te vinden op het ders Burgemeester De Kockstraat 48 in Oosterhesselen bij de voetbalvelden van VIOS.

Jeugdsoos Papparazo

Papparazo staat garant voor een wekelijkse uitgaansavond voor de jeugd vanaf 15 jaar. Tien keer per jaar is er een themafeest. Bij voorkeur op een onverwacht moment zoals een après-skiparty in de zomer en beachparty in de winter. Voorafgaand aan de themafeesten is er een kinderparty voor kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool. Papparazo bestaat al meer dan 35 jaar en is opgericht door de jongeren van toen. De bestuurstaken worden steeds overgedragen naar een volgende lichting van altijd tussen ongeveer 18 en 25 jaar oud.