Zweeloo – Ook vanochtend ging wethouder Joop Slomp op pad, ditmaal om sporthal Jan Seubring uit Zweeloo in het zonnetje te zetten. Jan zat nietsvermoedend met de groenploeg, waarvan hij deel uitmaakt, te praten. Eigenlijk wilde hij een vrije ochtend nemen, maar zijn vrouw zei dat hij toch moest gaan.

Het bestuur van Zwembad Zweeloo droeg Jan voor. “Jan is sinds 1 oktober 2013 de penningmeester en de man van de sociale media van Stichting Zwembad Zweeloo. Daarnaast is Jan sinds zijn prepensioen in juli 2020 lid van de groenploeg van het zwembad en (bijna) het hele jaar door iedere donderdagochtend aanwezig om samen met de rest van de groenploeg het zwembadcomplex in topconditie te houden.

Bovendien is Jan een op en top netwerker. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we een heel hecht netwerk hebben opgebouwd met vele ondernemers in Zweeloo en omstreken met wie we op een heel prettige manier samenwerken. Tot slot is hij een onuitputtelijke bron van ideeën om Zwembad Zweeloo gezonder en duurzamer te maken en is veelvuldig de aanjager/trekker van projecten als ‘Gezonde kiosk’ of ‘Zwembad Zweeloo gasloos’.”

Jan legt per 1 januari 2024 zijn bestuurstaken neer, maar blijft hij als vrijwilliger betrokken bij het zwembad.

Joop Slomp overhandigde hem de bij deze eer behorende bord en een boeket. Jan droeg de eer meteen over aan alle vrijwilligers, inclusief bestuur, van Zwembad Zweeloo.