De gemeente Coevorden heeft een enquête gehouden over de milieustraten en veel waardevolle meningen en ideeën van inwoners ontvangen. Na de zomer worden de resultaten gepresenteerd en gaat de gemeente graag verder in gesprek met inwoners. De reacties helpen de gemeente in het onderzoek naar de toekomst van de milieustraten.

Aangezien de milieustraten in Zweeloo en Coevorden zijn verouderd en niet meer voldoen aan de eisen, denken we erover na één nieuwe milieustraat te realiseren op een centrale plek. Met de enquête polsten we de de mening van inwoners. Op dit moment is er nog geen keuze gemaakt en staan alle opties nog open.

Inwoners worden van harte uitgenodigd om op maandag 9 of donderdag 12 september deel te nemen aan de presentatie en het gesprek met de gemeente aan te gaan. Ook degenen die de enquête niet hebben ingevuld, zijn van harte welkom om deze bijeenkomsten bij te wonen.

De keuze voor de milieustraten heeft een relatie met de afvalstoffenheffing die door vele inwoners wordt betaald, waardoor de mening van de inwoners extra belangrijk is.

De bijeenkomsten zijn op maandag 9 september vanaf 19.30 uur in Zalencentrum Wielens in Noord-Sleen en donderdag 12 september vanaf 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis in Coevorden.