Dalen – De inschrijving voor de Amslod Drentse Fiets4Daagse is van start gegaan. Van 19 tot en met 22 juli fietsen duizenden fietsers op hun eigen tempo door de provincie. Als vanouds staan de organisaties van de zes startplaatsen, waaronder Dalen, te trappelen om de fietsers een geweldige beleving te bieden. Ook dit jaar mag het grootste, gratis en gastvrije ontbijt op woensdag niet ontbreken.

Deelnemers kunnen genieten van natuur, cultuur, muziek, spel, sport, dieren, activiteiten en evenementen tijdens hun tochten. De routes van 30, 40 en 60 kilometer, maar ook de routes voor kinderen en de Roll-on routes zijn de moeite waard om je voor in te schrijven. De prachtige, afwisselende routes zijn verspreid over de hele provincie en soms net daarbuiten. Er is voor ieder wat wils. Het is ook mogelijk om één of meer dagen mee te fietsen.

De sfeer is uniek, zeker als op woensdag ruim 15.000 fietsers met elkaar op hetzelfde moment verspreid door de provincie aan een heerlijk ontbijt zitten. Na vier dagen fietsen en genieten is er op vrijdag een feestelijke ontvangst aan de finish in de startplaats met de welverdiende medaille. Inschrijven kan via www.fiets4daagse.nl/meedoen. Kijk voor meer informatie op www.fiets4daagse.nl.