Emmen – Dit seizoen prijkt het logo van Hydrowear op de uitshirts van FC Emmen. Daarmee heeft FC Emmen in het seizoen 2024/2025 twee hoofdsponsoren; eerder presenteerde de club
Vandaglas al als hoofdsponsor van de thuisshirts, daar is nu dus Hydrowear bij gekomen.

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk met Emmen als thuisbasis. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding. Hydrowear was al jarenlang businesspartner van FC Emmen. Betty Cramer, directeur van Hydrowear: “We zijn al jarenlang tevreden sponsor van de club, dit is voor ons als bedrijf een mooie stap. We willen doorgroeien en daar hoort naamsbekendheid bij. Ons logo op de borst van het FC Emmen-uitshirt zal daaraan sterk bijdragen. Daarnaast hechten we waarde aan onze maatschappelijke rol in de regio. We haken daarom als medehoofdsponsor ook aan bij de activiteiten van FC Emmen Naoberschap.”

Guus de Vries, commercieel manager van FC Emmen: “We zijn ontzettend blij dat we nu twee mooie bedrijven uit Emmen als hoofdsponsor aan de club hebben kunnen binden. Dit betekent dat we er als club op commercieel vlak goed voor staan en het stelt ons in staat om op alle fronten verder door te groeien.”

Foto: FC Emmen