Coevorden – Net als vorig jaar is er één gezamenlijke horecamunt voor horecabedrijven tijdens het Ganzenmarktweekend. Dat geldt voor Candia, De Huuskamer, De Ganzenhoedster, De Heeren van Coevorden, Marktzicht, Oale Jan, Ons Café, Ons Eetcafé, Talens en Stadscafé Vancouver.

Ganzenhut

Naast het feest in de horecabedrijven komt er op de Markt een speciaal overdekt horecapaviljoen met als naam De Ganzenhut. Dat is een samenwerking tussen de gemeente, Stichting Horeca Events Coevorden en Stichting Ganzenmarkt Coevorden.

Van vrijdag 8 tot en met maandag 11 november is De Ganzenhut het podium en de uitvalsbasis voor het Ganzenmarktweekend met onder andere de officiële opening, een TikTok Takeover, de Ganzenloop en natuurlijk de verkiezingen van de Miss en Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoeder.

Er zijn optredens van onder andere Partyband Prime, Barry Fest en MC De Mike, dj Joep Verhaar, René Karst en De Raldeoos. Op de website, de Facebookpagina, Instagram en TikTok van Ganzenmarkt Coevorden staat steeds het laatste nieuws.