Coevorden – Bij het ontbreken van een eigen fysieke theaterkassa heeft The ReadShop aan de Friesestraat in Coevorden de afgelopen jaren deze functie vervuld voor Theater Hofpoort. Vele klanten maakten gebruik van de mogelijkheid om hier theaterkaarten te bestellen en tegoedbonnen in te leveren.

Theater Hofpoort is in verband met corona voorlopig gevestigd in de oude machinefabriek aan de Sint Jansstraat in Coevorden. Dat betekent, dat het theater dit seizoen een theaterzaal in Hof van Coevorden (gemeentehuis) en de zaal in De Fabriek heeft. De Fabriek biedt ook de mogelijkheid om te starten met een theaterkassa in eigen huis. Vanaf 10 september is de theaterkassa elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. Gastheer Gerard Hofstee heet bezoekers welkom in De Fabriek. Daar kunnen kaarten worden besteld, ook kunnen tegoedbonnen worden ingeleverd of gekocht en u wilt misschien wel Vriend van Hofpoort worden. Dat kan voor 25 euro per jaar. Als vriend krijg je een uitnodiging om als gast aanwezig te zijn tijdens de feestelijke seizoenspresentatie, voorrang bij de voorverkoop, gedurende het seizoen aanbiedingen voor geselecteerde voorstellingen en je krijgt als eerste het laatste nieuws te horen.

Theater Hofpoort bedankt Harm-Jan Veenstra van The ReadShop voor de afgelopen jaren. Dat betekent niet, dat de samenwerking voorbij is. “Die blijft altijd bestaan”, aldus het theater.

Foto: Een attentie voor Harm-Jan Veenstra (foto Theater Hofpoort).