Sleen – Het nieuwe boek van Jolanda Bloem komt vrijdag 23 juni uit bij Uitgeverij Boekscout. In ‘Het hutje op de hei’ wordt de lezer meegenomen in het leven van Sanne Jeuring.

Sanne is midden dertig, runt haar eigen bloemenzaak en ze is het alleen zijn helemaal zat. Bijna ieder weekend zit ze alleen en als blijkt dat ook haar laatste, vrijgezelle vriendin een vriendje heeft, besluit ze een contactadvertentie te plaatsen op een datingsite en zo ontmoet ze een paar interessante mannen. Haar kat is een ‘brokkenpiloot’ en hij moet regelmatig naar de dierenarts. Wat is die man toch leuk! Maar ja, hij is getrouwd. Zal het haar lukken om een leuke vriend te vinden? ‘Het hutje op de hei’ is een boek over vriendschappen, liefde, relaties en familie. Een tikkeltje brutaal met hilarische taferelen en zelfspot.

Jolanda Bloem (1971) schreef als twaalfjarige haar eerste verhaal. Ze is jarenlang bezig geweest met het schrijven van gedichten en haar eigen songteksten (ze was zangeres). Zo schreef zij onder andere ‘In de armen van je moeder’, ‘You will be back’ en ‘Through with you’.

Toen Jolanda vanwege lichamelijke klachten thuis kwam te zitten, is ze boeken gaan schrijven. Ze vindt het heerlijk om zich te identificeren met de personages in haar boeken en wordt daar telkens weer vrolijk van.

Een voorproefje is te lezen via deze link, waar het boek ook te bestellen is.