Coevorden – BSV Poppenhare hield in samenwerking met ‘Samen met en voor elkaar minima voor minima’ een marathonuitzending dankzij www.johniebravo.nl. Vanochtend werd de actie afgesloten. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de actie, die afgelopen woensdag om 10.00 uur begon.

De opbrengst van de actie, bestemd voor minima en anderen met een klein budget, is 150 euro. Woensdag was er een vijfgangendiner in het gebouw van BSV Poppenhare. De deelnemers genoten met volle teugen. “Velen van hen”, aldus Mariska van ‘Samen met en voor elkaar’, “hadden al tijden geen verse groente gegeten. De waardering is groot en het zorgde ook voor emotie. Naast het diner kregen de kinderen een cadeautje en kon elk huishouden een tas vol boodschappen en een vuurwerkpakket meenemen. Sommigen barstten in tranen uit.” De organisatie is blij: “Daar doen we het voor.”

Andere onderdelen van de actie waren een vrije inloop, een livebingo via Johnie Bravo, een high tea voor 55-plussers, kinderactiviteiten en donderdagavond was er een feestavond met optredens van diverse artiesten.

Meer informatie over de activiteiten van de afgelopen dagen staat op de Facebookpagina van BSV Poppenhare.