Coevorden – Pianne Kampman opent op zaterdag 13 november haar winkel Gewoon ZieZo aan de Friesestraat 18. Zij verhuist met haar bedrijf vanaf de Printer 19. Pianne, geboren en getogen in Coevorden, werkte als projectcoördinator in de interieurbouw en heeft al een aantal jaren de webwinkel Gewoon Ziezo.

Bij Gewoon ZieZo kun je terecht voor onder andere lifestyleproducten, muurcirkels, kussens, tuinposters en behang met print. Aan de hand van een foto kunnen producten tot een uniek exemplaar worden gemaakt. Daarnaast werkt Pianne samen met andere bedrijven voor interieur en inrichting, onder andere bij de nieuwe locatie van Kapsalon Mooi in Coevorden.

Bij Gewoon Ziezo kun je ook terecht voor het maken en bedenken van printspecials voor gevelborden, raamstickers, vlaggen, plexiglas en wanddecoratie, evenals interieur en cadeauartikelen.

Bij de opening staat een goodiebag klaar voor de eerste 150 bezoekers. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De maandag is op afspraak voor zakelijke klanten.