Geld is geteld: opbrengst actie ‘Help Kenan’ wordt dinsdag bekend

Geld is geteld: opbrengst actie ‘Help Kenan’ wordt dinsdag bekend

Coevorden – Het geld van de actie ‘Help Kenan!’ is vanmiddag geteld. De bijna zestig spaarpotjes werden opengemaakt in De Ganzenhoedster en de statiegeldbonnen zijn geteld. Uit de spaarpotjes kwamen stapels bankbiljetten tevoorschijn en er was een enorme hoeveelheid muntgeld. Bij deze bijeenkomst werd een officiële verklaring ondertekend.

Vervolgens togen initiatiefnemer Daniëlle van der Weide, Harm Jan Veenstra en Bert Guchelaar naar de Rabobank om daar al het geld te storten. Wat het totaalbedrag is, wordt morgen bekendgemaakt. Dan reikt burgemeester Bert Bouwmeester de cheque uit. Ook voorzitter Richard Dimmendaal van de Coevorder Handelsvereniging is hierbij aanwezig.

Via de Facebookpagina is iedereen op de hoogte gehouden van het verloop van de actie. Op zaterdag 7 december is het pand aan de Sallandsestraat waarin grillroom Ali Baba was gevestigd door een gasexplosie ingestort. Vader Mahmoud kon vrij snel worden gered, maar zoon Kenan lag vijf uur bekneld onder het puin. Zijn moeder was radeloos en was al die tijd zo dicht mogelijk bij Kenan. De vijfjarige jongen kon worden gered door de tomeloze inzet van hulpverleners.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws