Coevorden – ‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Hij komt daarmee naar De Fabriek van Theater Hofpoort op zaterdag 17 december. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Fuad valt op door zijn toegankelijke comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch deelt hij rake klappen uit. De pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien, bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we echte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

Kaarten

Toegangskaarten zijn te reserveren via deze link. Theater Hofpoort helpt graag bij problemen met reserveren. De medewerkers zijn telefonisch te bereiken op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur via 0524-820382. De theaterkassa in De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4 is tot de kerstvakantie geopend op vrijdag van 13.00 tot en 16.00 uur geopend. Mailen kan ook: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Ngoc Chau