Coevorden – Voor de komende dagen staan twee films op het programma van Theater Hofpoort

Santa Buddies

De film ‘Santa Buddies’ draait op zondag 29 december vanaf 15.00 uur. Puppy Paws, het zoontje van Santa Paws, is de Noordpool nogal zat en gaat op zoek naar andere hondjes, zodat hij kan leren om normaal te zijn. Maar dan begint de magische kerstijspegel te smelten en mensen vergeten langzaam maar zeker de echte gedachte rondom deze feestdagen. Het is nu aan Puppy Paws en zijn nieuwe vriendjes om kerst te redden.

TipPo en Jolpo Entertainment zijn aanwezig met glittertattoos voor de kinderen. Na afloop van de film staat limonade klaar.

Arctic Tale

De film ‘Arctic Tale’ is donderdag 2 januari te zien in Theater Hofpoort. De film begint om 15.00 uur. Het gaat om een ijskoude documentairefilm van National Geographic voor het hele gezin. Arctic Tale is het avontuur van Nanu, het ijsbeerjong en Seela de walruspup. De twee jonge dieren worden gevolgd op hun opwindende reis naar volwassenheid, waarbij de moeders een grote rol spelen. Hun natuurlijke instincten zijn essentieel in het gevecht om te overleven onder de barre omstandigheden op het topje van de wereld: de Arctic. Een strijd die met het jaar moeilijker wordt.

Kaarten

Toegangskaarten voor beide films kosten 7,50 euro per stuk, 65-plussers betalen 6 euro. Kaarten zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The ReadShop aan de Friesestraat 26.Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, zijn die aan de theaterkassa te koop. De kassa is vanaf een uur voor de voorstelling geopend.