Emmen/Coevorden – Het Zoo Werkt ’t Festival in Emmen wordt gehouden op donderdag 25 mei. Van 10.00 tot 19.00 uur staan meer dan honderd bedrijven op het Stadionplein met hun eigen belevingsstand.

Zoo werkt ‘t is een initiatief van de Arbeidsregio Drenthe, een samenwerking tussen de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Midden-Drenthe en De Wolde, UWV en de SW-bedrijven EMCO-groep en Stark. De toegang is gratis.

Bezoekers kunnen een kijkje in de keuken van andere organisaties nemen. Ga in gesprek met medewerkers óf ervaar het werk zelf met de meest uiteenlopende activiteiten. Op zoowerktt.nl/partners staat welke organisaties deelnemen.

Het festival is bedoeld voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, studenten en vooral voor iedereen die nieuwsgierig is naar ander werk.

Tussendoor kunnen bezoekers genieten van de lekkernijen van de foodtrucks en luisteren naar muziek van onder andere Erik van Klinken. Verder kunnen bezoekers dansen op de muziek van de dj en kijken naar de illusionisten van de Brothers of Mystery.

De laatste informatie staat steeds op de website www.zoowerktt.nl/festival en op LinkedIn, Facebook en Instagram.