Coevorden – Dit eerste weekend van april biedt Theater Hofpoort een gevarieerd programma met muziek en een familievoorstelling. De voorstellingen vinden plaats in De Fabriek aan de Sint Jansstraat.

Erwin Java ft Sean Webster komt zaterdag 2 april naar het theater met zijn ‘Erwin Java’s Travel Party’. Het concert begint om 20.15 uur. Er zijn nog een paar kaarten.

Geitje

Op zondag 3 april staat de familievoorstelling ‘Geitje’ tweemaal op het programma. Er zijn nog kaarten voor de voorstellingen om 11.00 en 14.00 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Als Mik hoort dat er een nieuw geitje is, springt hij op zijn step om te kijken naar het kleine, grappige beestje. Alle dieren van de kinderboerderij zijn zo trots dat ze allemaal het goede nieuws willen vertellen. De koe loeit het uit, de geit mekkert van blijdschap en het paard steigert van geluk. Maar waar is nou dat lieve kleine geitje? Theatermaker en zangeres Katiuscia Principato speelde eerder in ‘Knofje’ en ‘Ezel en beer’ en ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’. Met ‘Geitje’ zet ze een avontuurlijke, muzikale voorstelling neer waarin niets te gek is en alles kan. Deze voorstelling is een samenwerking tussen Bibliotheek Coevorden en Theater Hofpoort.

Kaarten zijn online te bestellen via www.theaterhofpoort.nl.