Schoonoord – Toneelvereniging Ellert en Brammert bestaat vijftig jaar. En dat wordt gevierd!

Voor jong en oud

De toneelgroep geeft vrijdag 26 januari vanaf 14.00 uur een voorstelling voor alle kinderen in Jor’s Haven aan de Havenstraat. Op dezelfde dag is de toneelvereniging ‘s middags in woonzorgcentrum Het Ellertsveld met een zangvoorstelling. Het Ellertsveld en Jor’s Haven verzorgen de hapjes en drankjes.

Huisje, boompje, feestje

Op zaterdag 27 januari is het blijspel in drie bedrijven ‘Huisje, boompje, feestje’, geschreven door C.J. Slijkoord, te zien in Jor’s Haven. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend, de voorstelling begint om 20.00 uur. Het stuk speelt zich af in een B & B. Er komen gasten van allerlei pluimage. Dat zorgt voor onverwachte en hilarische gebeurtenissen.

Toegangskaarten à 10 euro (inclusief een kop koffie/thee met een koekje) zijn te koop bij Ideeja aan de Tramstraat en Jor’s Haven. Kaarten reserveren kan via toneelgroep.ellertenbrammert@gmail.com. U krijgt een mail en na betaling liggen de kaarten zaterdag vanaf 19.00 uur klaar bij de kassa. Aan de zaal kunnen nog eventueel resterende kaarten worden gekocht.