Dalen – De jaarlijkse Amslod Drentse Fiets4Daagse gaat door! Het fietsfestijn vindt plaats van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juli. Er zijn zeven startplaatsen, waaronder ook al jarenlang Dalen.

Rekening houdend met de huidige RIVM-maatregelen en in het belang van de gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers zijn er een aantal aanpassingen gedaan.

Alleen online inschrijven

Dit jaar starten de deelnemers in tijdsblokken. Hiermee wordt spreiding gerealiseerd bij het vertrek van de deelnemers. Inschrijving kan alleen online, dus ter plaatse inschrijven is niet mogelijk. Vier dagen fietsen betekent vier dagen starten vanuit dezelfde startplaats met iedere dag een andere route.

Ditmaal wordt onderweg niet gestempeld. Deelnemers kunnen volop genieten van de natuur, de mooie dorpen en de steden, de bezienswaardigheden en de gastvrijheid van de horecaondernemers.

Startlocatie Dalen

De startlocatie in Dalen is als vanouds café-restaurant Cornelis aan de Hoofdstraat. Alleen tijdens het evenement is de startplaats telefonisch bereikbaar via 06-54260044. Er is keuze tussen routes van 30, 40 en 60 kilometer. Op een van de dagen is er bovendien een route voor kinderen. De finishtijd is steeds uiterlijk 17.00 uur. Parkeren kan op het terrein aan de Burgemeester Fonteinstraat/hoek Thijakkerstraat.

Meer informatie staat op de website van de Drentse Fiets4Daagse. Meer informatie over startplaats Dalen is hier te vinden.