Dalerveen – Het PK-Weekend is aanstaande. Vandaag, donderdag 4 juli gaat het PK-kuuroord, het campingterrein, aan De Vliers open. Tot en met zondag 7 juli zijn er vele spectaculaire activiteiten onder het motto ‘Donder en geweld’. Zo zijn er de trekkerslep, autocross, achteruitrijrace, gazonmaaierrace, pruts- en knutselrace, bangerrace en caravanrace. ’s Avonds is het feest op het evenemententerrein tussen Dalen en Dalerveen.

Mensen met een beperking beleven een prachtige middag op vrijdag 5 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Op het terrein is een showstraat en bezoekers ontmoeten PK-pitspoezen. One Shot, Poar Neem’n On Tour en dj Mauss treden vrijdag vanaf 18.00 uur op.

Het evenement wordt voortgezet op zaterdag 6 juli vanaf 8.00 uur, er wordt gestart met de herkeuring van de autocross. De PK-tent en de Kids Corner openen om 9.00 uur open, trekkerslep begint om 10.00 uur en die dag zijn er nog veel meer bijzonder spectaculaire onderdelen. Zaterdagavond treden de PPM Band, Danny Panadero en dj Mauss vanaf 20.00 uur op.

Ook op de laatste dag, zondag 7 juli, zijn deelnemers en publiek er weer vroeg bij.

Het complete programma staat op de website van het PK-weekend en meer informatie is ook te vinden op Facebook.