Dalfsen/Coevorden – Door het 2-1 verlies tegen Dalfsen speelt Germanicus komend seizoen een treetje lager, namelijk in de tweede klasse. Germanicus startte goed in de eerste helft, vlot combinerend waren de Germanen heersend. Kain Hoogeveen en Roelof van Dijk speelden op het middenveld de gastheren van het kastje naar de muur.

In de vijfde minuut had Stan Meijerink de 1-0 op de schoen, vrij voor de keeper miste hij. Hierna waren er nog enkele kansen voor de Coevordenaren, Dalfsen stelde hier weinig tegenover. In de 38ste minuut kwamen de Germanen verdiend op voorsprong, Kain Hoogeveen werd vrijgespeeld en zijn schot in de korte hoek was de keeper van Dalfsen te machtig.

Na rust draaide de wedstrijd volkomen om. Dalfsen, ook strijdend tegen degradatie, besefte dat er een tandje bij moest. In de 49ste minuut was meteen de eerste kans van de wedstrijd voor de gastheren raak. Hierna golfde het spel op en neer, in de 77ste minuut liet de doelman van Germanicus bij een hoge voorzet de bal los en de spits van Dalfsen kon eenvoudig de 2-1 binnentikken. Germanicus probeerde in het laatste kwart nog wel een en ander, maar kon de wedstrijd niet meer omdraaien. Volgende week speelt Germanicus de laatste wedstrijd van het seizoen uit bij Emmen.