Dalerpeel – Dalerpeel staat aankomende week in het teken van de jaarlijkse feestweek dankzij de inspanningen van Activiteitencommissie Dalerpeel. Daarbij tellen diverse onderdelen mee voor de stratencompetitie. De feesttent staat aan de Nassaustraat 30 op het terrein van NKVV.

Zeskamp

De aftrap is op dinsdag 18 juni om 19.00 uur met een zeskamp. Het gaat hierbij om een competitie tussen de diverse straten in het dorp. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Bingo en klaverjassen

Op woensdag zijn er een kinderbingo, bingo en een klaverjaswedstrijd. De kinderbingo voor leerlingen van basisscholen begint om 14.30 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Vanaf 20.00 uur is er een bingo voor volwassenen. Onder leiding van Coba Karssies wordt voor serieuze geldprijzen gespeeld. Deelname kost 6 euro voor één boekje. Een extra boekje kost 2 euro en de kosten voor deelname aan de superronde zijn 2,50 euro. In de voetbalkantine start tegelijkertijd de klaverjaswedstrijd, die meetelt voor de stratencompetitie. Deelname kost 5 euro. De prijsuitreiking is na afloop in de feesttent.

Playbackshow

Voor donderdag 20 juni om 19.00 uur staat de playbackshow oftewel ‘Daolerpeel got talent’ op het programma. Ook hierbij strijden de straten om de laatste punten voor de stratencompetitie. De avond begint met de mini-playbackshow, gevolgd door de andere deelnemers. De entree is gratis.

Workshop en feest

Op vrijdag 21 juni wordt voor alle basisschoolkinderen een workshop beatbox verzorgd staat onder leiding van ‘Beatman’ De workshop kent twee sessies: van 13.30 tot 14.30 uur voor de groepen 1 tot en met 4 en van 15.00 tot 16.00 uur voor de groepen 5 tot en met 8. Deelname is gratis en tevoren aanmelden is niet nodig.

Vrijdagavond vanaf 21.00 uur is er feest met Jackfire. In rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, zowel ‘gouwe ouwe’ als de hits van nu. De entreekosten zijn 7,50 euro.

‘Grote prijs van Dalerpeel’

Zaterdagmiddag 22 juni vanaf 12.00 uur wordt door vrienden- en familieteams tijdens een volleybaltoernooi gestreden om de ‘Grote prijs van Dalerpeel’. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen.

Hollandse avond

‘s Avonds is het vanaf 21.00 uur tijd voor de Hollandse avond in samenwerking met Gigant FM. Er zijn optredens van Harten 10, Marlous Oosting, Spang! en de Evening Stars Feestband. De toegang kost 10 euro aan de kassa.

Kaarten voor feestavonden

Kaarten zijn te koop aan de kassa, maar ook online zijn kaarten te bestellen via deze link.

Meer informatie staat op de Facebookpagina van Activiteitencommissie Dalerpeel.