Emmen – FC Emmen heeft besloten samen met Dick Lukkien het seizoen af te maken. Afgelopen zondag werd bekend dat Lukkien komende zomer vertrekt naar FC Groningen.

Technisch manager Mike Willems: “Na het aangekondigde vertrek van Dick hebben we de tijd genomen om een en ander op een rijtje te zetten. We hebben veelvuldig met Dick zelf gesproken en ook met de spelersgroep en diverse stakeholders binnen en buiten de club. Na deze gesprekken hebben wij geconstateerd dat er in alle geledingen voldoende draagvlak is om met Dick het seizoen af te maken.”

Dick: “Ik ben blij met de uitkomst om met z’n allen de strijd om handhaving aan te gaan. Voor mij verandert er niks; ik geef sinds ik hier ben begonnen als trainer alles wat ik heb en dat blijf ik ook de komende maanden doen. Ik wil het seizoen goed afsluiten en samen met mijn staf, alle andere collega’s en alle supporters gaan we ons daar 100% voor inzetten.”

FC Emmen bedankt eenieder voor de gevraagde input. Het belangrijkste doel is handhaving in de Eredivisie. De club ziet de komende wedstrijden mét Lukkien, de spelers en de steun van supporters en sponsoren met vertrouwen tegemoet.

Foto: FC Emmen.