Dalen – Niet alleen werd zaterdagmiddag de derde padelbaan van Lawn Tennisclub (LTC) Dalen op ‘t Grootveld geopend, voorzitter Gerrie Westenbrink had nog wat in petto voor Henk Sieben. Die werd tot zijn grote verrassing benoemd tot erevoorzitter van de club.

Padel is een zeer belangrijk onderdeel van LTC Dalen en daardoor steeg het ledental van de club inmiddels tot bijna vierhonderd. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Dat ging gepaard met clinics, activiteiten voor de jeugd en een demonstratiewedstrijd. Vanavond is er nog een feestje met zanger en entertainer Davey van der Sluis, bekend van hits als ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en ‘Topper Gezocht’.

In zijn welkomstwoord overhandigde Westenbrink niet alleen een oorkonde aan Sieben, maar ook bedankte hij de vele vrijwilligers en sponsors uitvoerig.

Amigos

Rick Bosman maakte nog bekend, dat er een onafhankelijke commissie is opgericht onder de naam ‘Amigos van LTC Dalen’, te vergelijken met ‘Vrienden van’. Die gaat extra financiële middelen werven voor de club. Lid worden van deze club kan voor 50 euro per jaar.

Opening

Daarna was het tijd voor de opening van de padelbaan, die werd verricht door mevrouw Bertha Boonstra (het oudste lid van de club) en Kian Hilvering (het jongste lid). Vervolgens was het tijd voor een demonstratie en een receptie.

Lees ook:

Padel legt LTC Dalen geen windeieren: derde baan gaat open!