Coevorden – Maatschappelijk Welzijn Coevorden houdt in samenwerking met Theater Hofpoort een date-night op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, een date-night. Bij de aanmeldingen blijft het aantal mannen wat achter bij de vrouwen. Aanmelden kan alleen vandaag nog.

“Het is niet altijd gemakkelijk om op iets oudere leeftijd te gaan daten. Je bent misschien getrouwd geweest en ben je nu alleenstaand. Of je hebt eerder nooit de behoefte gehad aan een relatie, maar merk je dat je die behoefte nu wel hebt. Daten kan lastig zijn, omdat je misschien minder nieuwe mensen ontmoet dan jaren geleden”, zo schrijft Maatschappelijk Welzijn op Facebook.

De ontvangst is om 19.30 uur in Theater Hofpoort. Om 20.15 uur start de voorstelling ‘Une belle histoire’ van Gerard Alderliefste & Friends.

Na de voorstelling is er in De Heeren van Coevorden een ontmoetingstafel met een hapje en een drankje. Deelname kost 22,50 euro, inclusief entreekaart, koffie, hapje en drankje. Aanmelden kan via 085-2735256 of mail naar info@mwcoevorden.nl. Meld het als er een probleem is met vervoer.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmansbezetting. Bezoekers wanen zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard samen met vrienden en met het publiek het Franse chanson vieren. Het wordt een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Andere bezoekers kunnen haar kaart, inclusief consumptie en stokbrood en kaas online bestellen of kopen in de ReadShop aan de Friesestraat 26.

Foto: Frank van den Ing.