Coevorden – Comedian Jacob Spoelstra komt vrijdag 8 november naar Coevorden. Wie de afgelopen jaren een oudejaarsconference heeft gezien, dan is de kans groot dat u grappen van hem hebt gehoord. Hij schrijft namelijk voor diverse cabaretiers en televisieprogramma’s. Het is nu tijd voor een eigen oudejaarsconference met als titel ‘Kezellig!’ De try-out vindt in Coevorden plaats.

Locatie

Ditmaal niet in het theater, maar in het pand ‘Machtig Mooi’ van evangelische gemeente De Fontein aan de Friesestraat 21. Dit pand is daardoor ingevuld op initiatief van Stichting Tijdelijke Invulling Panden Coevorden, kortweg STIP. De voorstelling begint om 21.00 uur.

Jacob Spoelstra, één van de vaste comedians van Comedy Café Amsterdam, was al eerder in Coevorden. Hij trad op tijdens de COOP Comedy Night in Theater Hofpoort in 2018 en een jaar eerder was hij er tijdens de Coevorder Comedy Night in drie cafés. Hij trad op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters én de EO Jongerendag.

Zijn optredens vielen zeer in de smaak. Met de woorden “Met zijn Friese roots heeft Jacob Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Doutzen Kroes of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt. Ga lachend het jaar (bijna) uit in deze voorstelling over 2019. Kezellig!” wordt Spoelstra aangekondigd.

Kaarten à 12,50 euro (inclusief oliebol!) zijn te koop via de website van Theater Hofpoort en in de Readshop aan de Friesestraat 26.