Coevorden – Rotaryclub Coevorden biedt de Coevorden Co-Helpers in de gemeente Coevorden en omstreken een cadeau aan als dank voor hun inzet voor de medemens tijdens de coronaperiode.

Ook Rotary heeft hulp aan de medemens hoog in het vaandel staan, zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal. Rotary wil uitdrukking geven aan de waardering voor de Co-Helpers.

De helpers in tijden van nood krijgen een voorstelling van Joris Linssen & Caramba, exclusief voor de Co-Helpers op zaterdagmiddag 17 oktober in De Fabriek, de tijdelijke locatie van Theater Hofpoort, aan de Sint Jansstraat in Coevorden.

Kaarten

De gratis kaarten dienen wel te worden gereserveerd. Per Co-Helper zijn twee kaarten beschikbaar. Bovendien is een consumptie inbegrepen. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus meld je snel aan (vol=vol) bij Esselien de Groot, info@esseliendegroot.nl. Vermeld daarbij de contactgegevens!

Joris Linssen & Caramba

In het leven van Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba draait alles om enthousiasme en passie. Zij zetten elke theaterzaal in vuur en vlam. Dat doen zij vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. De Nederlandstalige band met de Mexicaanse peper brengt een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: ‘RAAK!’ is dan ook de naam van het nieuwste programma.