Dalen/Schoonoord – Het Duitse Circus Bossle staat momenteel in Dalen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, is het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen, zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, zoals jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en clowns. Ook zijn er optredens met dieren als paarden, honden, lama’s en kamelen.

Het circus staat in Dalen op het evenemententerrein aan de Thijakkerstraat. De voorstellingen zijn op vrijdag 23 juli om 19.00 uur, zaterdag 24 juli om 15.00 en 19.00 uur en zondag 25 juli om 12.00 uur.

Vervolgens verhuist het circus naar het parkeerterrein aan de Sportparklaan in Schoonoord. Daar zijn voorstellingen op vrijdag 30 juli om 19.00 uur, zaterdag 31 juli om 15.00 en 19.00 uur en zondag 1 augustus om 11.00 uur.

Kaarten vanaf 10 euro per stuk zijn te koop aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf een uur voor de start van elke voorstelling. Aan de circuskassa kan alleen contant betaald worden. Bij de aanschaf van kaarten vindt een gezondheidscheck plaats. Meer informatie over het circus staat op Facebook.

Foto: Steffen Wolf – SenA Entertainment Group.