Bijeenkomst woonvisie in Hesselerhof

Bijeenkomst woonvisie in Hesselerhof

Coevorden – De gemeente Coevorden werkt aan een nieuwe woonvisie. Wat heeft de gemeente nodig voor wonen in de komende jaren? Hiervoor werden al bijeenkomsten gehouden met corporaties, makelaars en ontwikkelaars. Nu is het de beurt aan de inwoners: wat denken zij dat het gebied nodig heeft? Huur? Koop? En welke huizen? Hoe ziet het er over tien jaar uit?

Afgelopen donderdag was er een onlinebijeenkomst vanuit Coevorden, donderdag 9 september is er vanaf 20.00 uur een fysieke bijeenkomst in dorpshuis De Hesselerhof. Belangstellenden kunnen horen wat de feiten en cijfers zijn en meedenken over de toekomst. Wat hebben we de komende jaren nodig voor de stad en voor de dorpen?

Aanmelden voor de bijeenkomst door te mailen naar wonen@coevorden.nl.

Woonvisie

In een woonvisie staat in grote lijnen wat de gemeente wel en niet wil op het gebied van wonen. De nu geldende visie is gericht op de ontwikkelingen van vier jaar geleden: krimp. Hiervoor zijn destijds partners en alle dorpsbelangen gevraagd mee te denken. Nu is de situatie anders en de vraag is natuurlijk hoe het de komende jaren zal gaan. De woonvisie is altijd gebaseerd op feiten en cijfers uit onderzoeken én op kennis en ervaring van partners zoals woningcorporaties, ontwikkelaars en makelaars. De bedoeling is dat de gemeenteraad in december de nieuwe woonvisie vaststelt. Daarna kunnen er concrete plannen gemaakt worden, zodat in 2022 volgens de nieuwe woonvisie gewerkt kan worden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws