Dalen – Het bestuur van IJsvereniging Dalen is per direct afgetreden om plaats te maken voor een nieuw bestuur. Dat wordt gemeld op Facebook.

“Het bestuur nam afgelopen week het besluit om de baan dit seizoen niet open te stellen in verband met de coronamaatregelen.” Dat leverde zowel begrip als onbegrip op. “Dit is een mening die een ieder  mag hebben en een ieder dient te respecteren.”

Vanuit de leden is een groep naar voren gestapt, die heeft aangegeven het stokje over te willen nemen. In het belang van de vereniging en de continuïteit treedt het huidige bestuur af. “Onze dank gaat uit naar onze leden, oud-leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren voor hun steun en het door hen in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen het nieuwe bestuur veel succes, kracht, wijsheid en alle goeds toe.”

Bandensporen

Tot grote spijt van de nieuwe bestuursleden heeft dinsdagavond een tractor op het terrein van de ijsbaan gereden, waardoor er diepe bandensporen zijn. Het nieuwe bestuur en andere vrijwilligers zijn woensdag gestart met het herstel van het terrein. De ijsbaan is nu weer redelijk vlak. Gehoopt wordt, dat er nog voldoende water op het terrein kan worden gepompt.

Bekijk hier een filmpje op de nieuwe Facebookpagina IJsbaan Dalen.