Avond4Daagse nadert met rasse schreden

Avond4Daagse nadert met rasse schreden

Coevorden – De Avond4Daagse in Coevorden nadert met rasse schreden: het evenement wordt gehouden van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juni. De Stichting Avond4Daagse Coevorden is al geruime tijd druk met de voorbereidingen en er wordt gezorgd voor leuke verrassingen.

Wandelaars hebben de keuze tussen dagelijkse afstanden van 5 en 10 kilometer. Deelname staat open voor jong en oud en kan individueel of als groep gelopen worden. De start is wederom bij Korvesta aan de Sportlaan 6 op De Pampert. De 10 kilometer start om 18.00 uur en de 5 kilometer om 18.30 uur. Deelname kost bij voorinschrijving 5 euro p.p. Dat is mogelijk op woensdag 7 en donderdag 8 juni van 19.00 tot 20.30 uur bij Korvesta. Bij de aanmelding bij de start (dat kan tot 18.00 uur) zijn de kosten 6 euro p.p., begeleiders betalen 1 euro p.p. en dagwandelaars 2,50 euro p.p. Via het mailadres info@stichtingavond4daagsecoevorden.nl kunnen groepen een deelnameformulier bestellen.

De derde wandelavond, donderdag 22 juni, gaat de wandeling door Woonwijkcentrum De Schutse, leuk voor bewoners en wandelaars. De slotavond (vrijdag 23 juni)  wordt ingeluid door De Schutterij van Koevorden. De leden zijn aanwezig bij de intocht op de Markt en lopen mee naar de finish. Muziekvereniging Excelsior uit Oosterhesselen zorgt voor de muzikale ondersteuning tijdens de intocht.

Foto: avond4daagse 2022.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws