Coevorden – Iedereen kan op eigen gelegenheid de Avond4Daagse Coevorden lopen. Dat kan tot en met augustus. Inmiddels is daarvan al gebruik gemaakt.

Via een speciale app krijg je vanuit huis prachtige routes en kan je zelf bepalen of je de 2,5, 5 of 10 kilometer loopt. Voorwaarde is wel, dat de vier routes binnen een periode van twee weken worden gelopen. Uiteraard krijg je ook bij deze editie de prachtige medaille!

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom houdt Stichting Avond4daagse Coevorden samen met de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment.

Deelnemers geven in de app aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier routes (rondwandelingen) vanaf dat punt. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt.

Aanmelden

Een link naar het aanmeldingsformulier en informatie over deze Home Edition is HIER te vinden. Deelname kost 5 euro p.p. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Stichting Avond4daagse Coevorden.