Regio – Vind je het vaak lastig om voor jezelf op te komen? Voel je jezelf ongemakkelijk als je jouw mening moet geven? Ga je meningsverschillen of kritiek het liefst uit de weg?

Daarvoor biedt Maatschappelijk Welzijn Coevorden assertiviteitstrainingen aan. “Ontdek hoe je met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht in staat bent om voor jezelf (en jouw mening) op te komen. Jouw communicatie is daarbij een belangrijk onderdeel, maar soms is het nog belangrijker om te onderzoeken wat jou weerhoudt om assertief op te treden.”

Tijdens zes bijeenkomsten komen thema’s aan de orde zoals: grenzen stellen, het geven en ontvangen van kritiek, het spreken in het openbaar en zelfwaardering. Zo leren de deelnemers anders omgaan met situaties, zij krijgen inzicht in hun eigen gedrag en het effect op anderen, zij leren eigen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zo wordt het zelfvertrouwen vergroot.

De kosten voor de training zijn eenmalig 3 euro. Aanmelden kan door te bellen naar 085-2735256 of te mailen naar info@mwcoevorden.nl.