Coevorden – In het kader van ‘De Uitdaging’ treedt Arjan Kleton vrijdag 29 november vanaf 20.15 uur op in Theater Hofpoort.

‘De Uitdaging’ is een cabaretserie van drie voorstellingen. De kaarten per voorstelling kosten 15 euro, wie de hele serie wil zien betaalt 35 euro. Na Kleton staan Klaas Prins (zaterdag 18 januari) en Victor Luis van Es (20 maart) nog op het programma.

Ander vaatje

Na vele jaren als barkeeper gewerkt te hebben, tapte Arjan Kleton eind 2014 uit een ander vaatje door voor het eerst als stand-upcomedian op te treden. Hij won de Publieksprijs Talent Award op het International Comedyfestival Rotterdam, was in 2016 finalist op het Utrechts Cabaretfestival en in 2018 op het Leeuwarder Cabaretfestival (2018). Als barkeeper bezorgde Kleton vele mensen een leuke avond en dat doet hij ook tijdens zijn voorstelling. Arjan observeerde de mensen van achter de bar en zorgt nu voor een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Gebaseerd op zijn leven achter de bar serveert hij in zijn avondvullende debuut ‘Met de fles grootgebracht’ een grappige cocktail van brutaliteit en improvisatie.

Na afloop cocktails

Na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails aan de bar. De toegangskaart is inclusief consumptie.

Kaarten zijn online te koop via de website van Theater Hofpoort en in de ReadShop aan de Friesestraat 26. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn die op de avond van de voorstelling aan de theaterkassa te koop. De kassa is geopend vanaf een uur voor de start van de voorstelling.