Coevorden – Miranda Kappe (de vriendin van Albert Lubbelinkhof) en Laura Wever zijn een actie gestart voor Albert. Omdat Albert een groot hart heeft en de laatste jaren diverse activiteiten voor goede doelen heeft opgezet, is het nu tijd om wat terug te doen. Een link om een bijdrage te doen, staat onderaan dit artikel.

Het verhaal van Albert

Op 6 september 2022 heeft Albert een onderbeenamputatie ondergaan vanwege complicaties door diabetes. Hij heeft zichzelf toen een doel gesteld: lopen voor de kerst van 2022. Hij liep inderdaad, uiteraard met prothese.

In april van dit jaar stootte Albert zijn kleine teen met als gevolg een klein wondje. Er kwam een infectie bij, de zijn hele bot in zijn voet heeft aangetast. Albert werd steeds zieker en heeft bijna vijf weken in het ziekenhuis gelegen. Om erger te voorkomen moest ook dit been geamputeerd worden, zijn grootste nachtmerrie werd werkelijkheid. De operatie vond anderhalve week plaats. Vanuit revalidatiekliniek Roessingh is Albert nu aan zijn zware revalidatietraject begonnen. Thuis moeten kleine aanpassingen plaatsvinden.

Goede doelen

Acties, die Albert de afgelopen jaren heeft opgezet, zijn bijvoorbeeld een crowfundingsactie voor de horecabedrijven in de hele gemeente Coevorden tijdens de coronacrisis, een soepactie, uitgebreid met etenswaren voor de Voedselbank in december 2022 en een Andy Fordham Benefit Dartdemonstratie voor de familie van de in 2021 overleden Andy Fordham.

Inkomen weggevallen

Albert is zzp’er in de beveiliging. Hij is momenteel niet in staat om te werken en kan dit voorlopig ook niet. Zijn inkomsten zijn zo goed als compleet weggevallen en met alles wat nog komen gaat raakt zijn geld dus echt op. Hij zou zichzelf compleet moeten kunnen focussen op de zware revalidatie die hem te wachten staat en geen zorgen moeten maken om andere zaken.

Wie helpt?

Wie helpt deze onbaatzuchtige grote goedzak, de niet aan zichzelf denkende dappere doorzetter, in deze moeilijke tijd. “Het wordt tijd dat er een keer financieel aan Albert gedacht wordt”, aldus de initiatiefnemers. Elke steun is welkom, elk bedrag is welkom, klein of groot. Alle kleine beetjes helpen! Doneren is mogelijk VIA DEZE LINK. Albert wist niets van deze actie, maar is er heel blij mee.