Coevorden – In de zaterdag derde klasse D won CSVC met 0-3 van SCD’83. De eindstand was meer dan verdiend, CSVC had de volle speeltijd de controle over de wedstrijd. Justin Regtop nam alle drie treffers voor zijn rekening, een doelpunt van Dylan Huizing werd afgekeurd. In de vijfde klasse F verloor VCG uit Geesbrug met 0-4 van Borger, terwijl NKVV uit Dalerpeel/Nieuwe Krim met 3-2 won van Achilles ‘94 uit Assen.

Zondag

In de tweede klasse L verloor Germanicus de eerste competitiewedstrijd met 3-4 van Helpman. Doelpuntenmakers waren Kain Hoogeveen, Stan Ypenburg en Fabian Greve. In dezelfde klasse verloor ook Dalen. Rolder Boys gaf het team het nakijken met 1-4.

Raptim heeft in de derde klasse C in een uitwedstrijd gelijkgespeeld tegen HOC. Het werd 3-3. De doelpunten voor Raptim waren van Danny Bos (tweemaal) en Lars Hoving. Protos, dat in dezelfde klasse speelt, won uit tegen Bellingwolde met maar liefst 5-0.

In de vierde klasse D verloor DSC’65 in een uitwedstrijd tegen vv Gasselternijveen met 2-1. Ook de wedstrijd Sweel-KSC in dezelfde klasse eindigde in 2-1. De wedstrijd Schoonebeek-Sleen eindigde in 1-1. VIOS Oosterhesselen won met 4-2 van DVC’59.