Coevorden – Zunne Yoga start zaterdag 22 augustus om 10.00 uur met een cursus Mind-Walk. Deze training gedurende tien zaterdagochtenden neemt de deelnemers mee naar natuurgebieden rondom Coevorden, waaronder landgoed De Groote Scheere.

Onder begeleiding van Ina Rozema maken de deelnemers wandelingen van 3 tot 5 kilometer. Ina is naast yogadocent gecertificeerd Mind-Walktrainer. Het wandelen wordt gecombineerd met oefeningen uit de mindfulness, yoga, tai chi en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om gezondheid en fitheid te verbeteren en is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Ina vertelt: “Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten, wandelen door de natuur geeft je nieuwe energie!” Er is tijd om met elkaar te kletsen en er wordt mindful, meer in stilte, gewandeld, bijvoorbeeld met aandacht op de zintuigen gericht. Onderweg zijn er enkele gerichte oefeningen. Ina geeft deze cursus op een nuchtere manier; er is ruimte voor gezelligheid en je staat juist met beide benen op de grond. “Mind-Walk zorgt voor meer balans in je hoofd en je gaat naar huis met een goed gevoel.” Er kunnen in verband met het coronavirus maximaal acht personen deelnemen.

Voor meer informatie en aanmelding: ina@zunneyoga.nl of 06-11050789.