Coevorden – Yarinde Tuinplanten opent morgen, vrijdag 11 oktober, een nieuwe locatie in Coevorden aan de Krimweg 24a (naast Jongeneel). Deze feestelijke opening om 10.00 uur is de start van het vernieuwde concept ‘Yarinde 3.0’, hiermee wil de tuinplantenleverancier de markt voor tuinplanten veranderen.

Door de verhuizing naar deze grote locatie in Coevorden kan Yarinde nu tuinplanten direct uit eigen voorraad leveren. Wie voor 11.00 uur bestelt, kan de volgende dag al beschikken over de bestelling.

Met de introductie van een live-voorraadoverzicht biedt Yarinde transparantie over het beschikbare aanbod. Mocht de gewenste hoeveelheid niet direct op voorraad zijn, dan kunnen hoveniers contact opnemen om een passende oplossing te vinden.

Officiële opening

De officiële opening van Yarinde wordt gevierd met een speciaal evenement op vrijdag 11 oktober. Hovenier Lodewijk Hoekstra, bekend van programma’s als ‘Eigen Huis & Tuin’ , is aanwezig om hoveniers en bezoekers te inspireren met tips over hoe zij hun tuinen kunnen verduurzamen en bijdragen aan de natuur.

Burgemeester Renze Bergsma verricht de officiële opening. Tijdens deze openingsdag geeft het Yarinde-team uitleg over het vernieuwde concept en de afhaalmogelijkheden. Er zijn bovendien exclusieve dagaanbiedingen.