Dalen – Na een coronajaar waarin vrijwel geen activiteiten konden worden gehouden, pakken VV Dalen en SJO Dalen-DSC de draad weer op! De activiteitencommissie heeft ervoor gezorgd, dat in oktober maar liefst drie activiteiten op het programma staan.

Seizoensopening

Dalen 1 speelt zondag 3 oktober de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op die dag is vanaf 10.00 uur de seizoensopening met activiteiten voor jong en oud, gesponsord door Plus Assen-Dalen. Iedereen is van harte welkom.

Kinderen kunnen met de snelheidsmeter ontdekken hoe hard ze tegen een bal kunnen trappen. Ook kunnen ze deelnemen aan de strijd om de penaltybokaal met keeper Nick Borgman. Voor de winnaars in diverse leeftijdscategorieën zijn er leuke prijzen. Verder staat er een springkussen en krijgen alle kinderen een traktatie dankzij Plus Assen-Dalen. Ook worden deze dag teamfoto’s en foto’s van alle vrijwilligerscommissies gemaakt.

Om 12.45 uur speelt JO 13-1 tegen Beilen JO 13-1 voordat de wedstrijd Dalen 1-Beilen 1 om 14.00 uur begint. Bij de opkomst worden beide jeugdteams vergezeld door de jongste jeugd van SJO Dalen-DSC. In de rust en na afloop van deze wedstrijd is er een Rad van Fortuin waarvoor lokale sponsoren prijzen beschikbaar stellen. Als klap op de vuurpijl treedt zanger Chris de Roo na de wedstrijd op.

Pubquiz

Op zaterdag 9 oktober is er, in samenwerking met Quizavond.nl, een pubquiz. De quiz in de kantine van VV Dalen begint om 20.00 uur. Teams van personen kunnen zich aanmelden via activiteiten@vvdalen.com.

FIFA-toernooi

Op zaterdag 16 oktober houden vv Dalen en SJO Dalen-DSC van 14.00 tot 18.00 uur een FIFA-toernooi. Het bedrijf WePlay Esports komt naar de kantine en neemt PlayStations en schermen (waaronder een groot finalescherm) mee. Er is plek voor maximaal tachtig deelnemers. De inschrijving start binnenkort.