Dalen – Multifunctioneel Centrum De Spinde hield vandaag een open dag in verband met het feit, dat De Spinde alweer vijf jaar op het huidige adres aan de Wettringerlaan 1 is gevestigd. Aangenaam verrast was het bestuur en de aanwezigen met het bezoek van het voltallige college. Burgemeester Renze Bergsma en de wethouders Joop Brink, Jeroen Huizing en Steven Stegen waren zeer geïnteresseerd.

Het thema van de dag was ‘Ontmoeten en begroeten in onze Spinde’. Er waren tal van verenigingen en gebruikers aanwezig: muziekvereniging Volharding, de biljarters, Vereniging Dorpsbelangen, de SKW en Di-dames, Alliance Francaise, Schildersgroep Dalen, Opgeruimd jezelf zijn, de AED-groep, de bridgers en Nei Naoberschap. Dweilorkest De Liefhebbers zorgde voor de vrolijke noot. Er was best belangstelling voor de open dag, maar wat betreft alle vrijwilligers had het wel wat drukker mogen zijn.

Het bestuur van De Spinde is naarstig op zoek naar een beheerder of beheerdersechtpaar, want beheerder Hilbert Uneken neemt medio volgend jaar afscheid.

Foto’s: Jos Wortelboer; filmpjes: Klaas Snijder en Jos Wortelboer.