Coevorden – Voor de talkshow Hofpoort&Co zijn zondag nieuwe opnames gemaakt voor de tweede en derde editie door streekomroep ZO!34. De uitzending van de tweede editie, opgenomen in de tuin van het Thomashuis in Coevorden, is op donderdag 2 juli vanaf 20.00 uur via ZO!34.

Het resultaat is aankomende week te zien op ZO!34 via de kabel en deelt dat op de sociale media. De talkshow is een initiatief van Theater Hofpoort en de Coevorden Co-Helpers.

Gasten

De show, die wordt gepresenteerd door Saskia Kluwen, vindt iedere keer op een andere locatie in de gemeente Coevorden plaats. Er is aandacht voor de meest uiteenlopende onderwerpen. In de tweede editie van Hofpoort&Co vertellen Michiel Snippe en Mathanja Schoonewille van Thomashuis Coevorden over het bieden van zorg in coronatijd. Ook te gast waren Henny Cremer van wijksteunpunt Aleida Kramer, Thomas Hendriksen van Hans Hordijk van Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld (die voor volgend jaar de Matthäus Passion in Sleen op het programma heeft staan) en Anja Jacobs en Jennie Meijerink over de Coevorder Avondvierdaagse.

Bovendien zijn er weer diverse vlogs. Zo heeft Jet Wessel naar knutselrubriek en vertelt zij hoe beroemd ze nu is na de eerste uitzending. Harm Jan Veenstra van de ReadShop Coevorden is er weer met boekentips, Sanne Hulsegge vertelt over haar nieuwe moestuin en ook Melissa Luisman van Stedelijk Museum Coevorden is weer te gast. Bovendien er er aandacht voor Coevorden Co-Helpers.

Heeft u de eerste uitzending gemist? Bekijk dan de opnamen in onderstaand bericht.

Bekijk hier de eerste talkshow Hofpoort & Co!