Dalen – Wandelen kan het hele jaar rond. Onder het motto ‘Ik wandel de 12’ is er maandelijks een wandeling in één van de twaalf provincies. Het goede doel is de Roparun, de organisatie die zich inzet voor de palliatieve zorg voor mensen van kanker.

De Turfrunners nemen de wandeling in Drenthe voor hun rekening. Deze wandeling wordt gehouden op zondag 13 februari. Voor 12 euro krijgen de deelnemers een mooie wandeling, een lunch(pakket) en een leuke herinnering. Er is keuze tussen de afstanden 12 en 24 kilometer. De routes gaan door de prachtige omgeving van Dalen. De start en finish zijn op het kerkplein aan de Hoofdstraat in Dalen.

Inschrijving voor de wandeling vanuit Dalen kan via deze link. Na de inschrijving krijgen de deelnemers een betaalverzoek en nadere informatie.

Elke provincie kreeg een vaste maand toegewezen in de periode van juni 2021 tot en met mei 2022. De wandelingen in de provincies zijn allemaal nog te lopen, dat kan worden aangegeven bij de inschrijving. De wandelaars moeten dan zelf voor hun lunch zorgen. Wie alle twaalf wandelingen loopt, krijgt een mooie pin. Ook zijn alle twaalf wandelingen in één keer te bestellen.
De routes gaan door de prachtige omgeving van Dalen. De start en finish zijn op het kerkplein aan de Hoofdstraat in Dalen.