Coevorden – De politie hield, zoals reeds gemeld, gisteravond een verdachte aan van een steekincident om Coevorden. Na een eerste onderzoek, sporenonderzoek en contact met getuigen bleek het incident gebeurd te zijn aan De Pampert in Coevorden. In eerste instantie leek het incident te hebben plaatsvonden aan de Mijndert van der Thijnensingel.

Een persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte meldde zich enige tijd later bij het politiebureau. Hij wordt verhoord over zijn betrokkenheid bij het incident. De verdachte komt uit Coevorden, het slachtoffer uit Emmen. Beide jongens zijn minderjarig.

Weet u meer?

Het onderzoek gaat door en de politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer weten over het incident. Woont u in de omgeving van de Pampert en beschikt u over een (deurbel)camera? Of is u iets opgevallen tussen 20.00 en 21.00 uur wat mogelijk verband houdt met dit incident? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.