Dalen – Het Pearl Village NYE Festival was tijdens de jaarwisseling was volledig uitverkocht. Het festival werd een groot succes. Een loods aan het Kleine Veld in Dalen was omgetoverd in een ware festivallocatie.

Joruss (Jory Bosch) en Frank-E (Frank Egberink) van het Pearl Village Festival bedanken iedereen voor de positieve reacties en geweldige sfeer en tonen hun dank richting alle medewerkende partijen. Zij organiseerden het festival in samenwerking met Keen Theatertechniek, café D’Aolle Bakkerij en cateringservice Van der Veen. De loods werd beschikbaar gesteld door Johan en Jeanette van Bouwbedrijf W.R. Scholten.

De mening van de bezoekers is belangrijk en de mannen vragen dan ook enkele vragen in te vullen voor een evaluatie via deze link.

De loods was omgebouwd tot ‘Gouden Kooi’ met een food & chill area met loungebanken en veel etenswaren. Bovendien was Pearl Village Merchandise verkrijgbaar. Er waren live-acts en meer dan vijf dj’s, die zorgden voor Nederlandstalige muziek, Top 40-hits, een fout uur, de hitjesparade en natuurlijk urban, house en hardstyle.

Tegen de jaarwisseling kon iedereen tijdens The Countdown op een groot scherm met een licht- en lasershow samen aftellen.