Dalen – Het Pearl Village Festival ging vanavond meteen goed van start. Het terrein stroomde snel vol met enthousiaste bezoekers van alle leeftijden. Deze zevende editie vindt plaats op een terrein aan de Dalerveensestraat op loopafstand van het treinstation.

Het festivalterrein ziet er gelikt uit. De mainstage is de allergrootste die Pearl Village tot nu toe heeft gehad, de Knapschuur is vernieuwd en de chill- & foodarea is flink uitgebreid.

Gedurende het weekend zijn er vele stijlen muziek. Morgen, zaterdag 24 augustus, is het vervolg van (van 17.00 tot 01.00 uur, terrein open 16.30 uur). Zondag is de afsluitende dag van 15.00 tot 23.00 uur..

Line-up

De line-up van vrijdagavond bestond uit onder meer Jannes, Smeltkroes, PV Soundsystem, Bad Tyre, Skunk (Doe Maar Tributeband), Lenny Krevitz Tributeband, Anna Rocks x The Addict, Cold Confusion, Crypsis en Dark Pro.

Voor zaterdag en zondag passeren onder meer de revue: Xundrop, DJ Evander, PPM Band, The New Now, Old Rocks, Gimme Shelter (tributeband Rolling Stones), De Jongens van Dick, De Directeuren, Boer Harm, B-Front, Tim Klaver, Cave Canem, Van Tastik, Danilo Wattez, Harm Spang, Davey van der Sluis, Joris & Frank-E, Jans & Pimbo.

De complete line-up van zaterdag en zondag op de drie stages (Mainstage – indoor), De Veranda en De Knapschuur is onder de foto’s en filmpjes in dit bericht te bekijken.

Zondag familiedag

Op zondag is het een waar familiefeest met veel muziek en kinderactiviteiten. Heel bijzonder is de theatershow Magie de Paris voor alle leeftijden. De show wordt driemaal uitgevoerd.

Kaarten voor zaterdag

Kaarten voor zaterdag zijn te bestellen via deze link. De kosten zijn 17,50 euro, exclusief administratiekosten van 1,15 euro. De entree op zondag is geheel gratis.

Zie ook:

Pearl Village Festival: volgend weekend is het al zover