Wezup/Aalden/Orvelte – Zorgboerderij De Flintenhoeve in Wezup houdt dinsdag 8 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. De Flintenhoeve is een woonplek met dagbesteding en omdat drie locaties. In Wezup is dat beschermd wonen (24/7) in het voormalige horecabedrijf Hegen. In Aalden en Orvelte gaat het om begeleid wonen met individuele begeleiding.

In Aalden en Orvelte is een van de appartementen te bekijken. In Aalden is bovendien een grote moestuin met allerlei groenten en kruiden.

De locatie in Wezup omvat horeca en een biologische melkveehouderij als onderdeel van de dagbesteding. De bewoners bedienen de gasten in het lunchcafé, verzorgen de dieren, de stallen, de tuinen en ook een deel van het groen in Orvelte.

Bezoekers kunnen informatie krijgen over de vele facetten van de zorgboerderij. Er zijn rondleidingen op de drie locaties en er staat een informatiestand over begeleid/beschermd wonen.

Iedereen is welkom, ook degenen die bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoeken. Ook staat informatie op de website www.deflintenhoeve.nl. Bellen kan ook: 0591-316721/06-15693272.