Dalen – De voetballers van Old Stars Emmen met hun trainer geven donderdag 23 september van 10.00 tot 11.00 uur een gratis clinic walking voetbal bij VV Dalen. De ontvangst is vanaf 9.00 uur in de kantine. De clinic is op veld 2. Iedereen is van harte welkom, om mee te doen of om te kijken. Aanmelden is niet nodig.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het walking voetbal, een voetbalvorm voor 60-plussers die lekker actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwartveld gespeeld wordt. er wordt niet gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Ook VV Dalen heeft een Walking Voetbalteam.

Nationale Sportweek

De clinic is onderdeel van de Nationale Sportweek. Deze wordt gehouden van 17 tot en met 26 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF. De gemeente Coevorden is één van de vijf gastgemeenten. Ook VV Dalen/SJO Dalen-DSC neemt deel en iedereen kan in de Sportweek gratis meetrainen.

Voor meer informatie: secretaris@vvdalen.com.