Coevorden – Voor komend weekend en woensdag 30 oktober is er weer een gevarieerd programma in Theater Hofpoort.

Cor Bakker en Sjors van der Panne

Cor Bakker en Sjors van der Panne zijn vrijdag 25 oktober in Theater Hofpoort. Het optreden begint om 20.15 uur. Cor en Sjors hebben hun krachten gebundeld in een nieuwe tour. In navolging van de succesvolle ‘Cor Bakker ontvangt- serie’ is het nu de beurt aan chansonnier Sjors van der Panne.

De samenwerking levert prachtige verhalen vol humor op met een flinke dosis zelfspot, afgewisseld met veel herkenbare muziek van onder andere Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld en eigen nummers van Sjors van der Panne.

Cor Bakker is al jaren een graag geziene gast op podia in binnen- en buitenland. Hij werd bij het grote publiek bekend door radio- en tv-programma’s met Paul de Leeuw en zijn eigen tv-programma’s. Het is inmiddels tien jaar geleden dat Sjors tweede werd bij ‘The Voice of Holland’. Hij stond al zestien keer in het Concertgebouw in Amsterdam en tourt jaarlijks langs de theaters.

Lonneke Dort

Lonneke Dort, winnares van de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival 2017, duikt de wildernis in en leert hoe zij kan overleven in de natuur. Zij is zaterdag 26 oktober in het theater, de show ‘Wat mij betreft’ begint om 20.15 uur. In het cabaretprogramma maakt Lonneke vuur, bouwt schuilplaatsen, ontmoet dieren, leert de wolken kennen en eet insecten en elandpoep. Tegelijkertijd woont ze in de binnenstad, welbeschouwd ook een wildernis, waar ze te maken heeft met beige mensen en groetjes.

Kaarten bestellen kan via deze link op de website van Theater Hofpoort. Kaarten zijn ook te koop bij de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, geopend elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Mailen kan ook naar kassa@theaterhofpoort.nl.